Dacă ai ajuns aici tu chiar ai nevoie de promovare!

How can we help you?

De ce ai nevoie de noi?

Nu reinventăm apa caldă dar știm să o ambalăm frumos și să o vindem la prețuri care să aducă un zâmbet de satisfacție pe buzele clientului. Povestea din spatele produsului vinde cel mai bine așa că vom aborda împreună câteva strategii de marketing smart.

Social & media marketing

Transformă abonații tăi în cumpărători și concentrează-te pe relația companiei tale cu aceștia, nu pe publicitatea directă a bunurilor. Transformă orice serviciu & produs într-o poveste apoi vinde.

Vreau să știu mai multe

Video Marketing

Doar tu înțelegi tehnologia din spatele produsului & serviciului pe care îl vinzi. Nimeni nu are timp să învețe, așa că e mai simplu să faci un tutorial video mic, chiar și amuzant, fără detalii obositoare.

Uite cum facem. Apasă aici!

Realizare webSITE

Când nu realizezi o identitate vizuală în care să spui povestea companiei tale, a produselor & serviciilor pe care le promovezi și de ce sunt ele fundamentale pentru societate, portofoliul de clienți nu va fi dinamic.

Vrei să înțelegi mai mult?

e-Mail marketing

Toți sunt dependenți de mail-uri așa că dacă vom realiza un template colorat, minimalist, atrăgător, cu conținut creativ dar care să includă numele clientului, sigur îți vinzi produsul & serviciul  imediat.

Hai să iți explic mai multe.

Content original

Crezi că e simplu? Ei bine, partea de content e cea mai dificilă. Împachetează cuvinte  interesante într-o poveste și mai frumoasă care să atragă, să ceară clarificări, să facă clientul să te caute.

Noi chiar știm să desenăm cuvinte.

Consultanță OPSEC

Prezența online vine cu responsabilități la pachet așa că îți oferim servicii de consultanță specializată, de așa natură încât să te ferești de concurența care poate își dorește indisponibilizarea ta.

Cum se face asta? Vreau să învăț.
info-7

Informații simple care contează!

Ce face Marketingul DIGITAL?

Este foarte important să privim către viitor!

Un banner sau un anunț tipărit poate fi văzut de publicul țintă care locuiește în același oraș sau zonă. El se degradează și nu persistă deci nici mesajul dumneavoastră. Aveți întreaga lume pentru a vă arăta publicitatea digitală, prin internet. TRebuie doar să construiți mesajul cât mai bine pentru a nu vă ignora clienții prin miile de mesaje similare cu care se întâlnesc.

Aveți un proiect? Hai să discutăm!

Proiecte realizate

Our recent projects

Ele relevă faptul că știm să ne mulăm pe orice domeniu și realizăm content bun și de calitate care să atragă și să fie ușor digerabil pentru oricine se află în căutarea produsului tău.

Mai multe

We are very fortunate to work with these amazing partners

client-14
client-15
client-17
client-20
client-13
client-21
client-2