Warning: Attempt to read property "labels" on null in /home/promovareonline/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-post-cards.php on line 1123

Warning: Attempt to read property "name" on null in /home/promovareonline/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-post-cards.php on line 1123

În acest proiect beneficiarul  și-a dorit să promoveze pensiunile care înconjoară lacul cu apă sărată și dulce, bazinele, aqualand-ul, un minunat lazy-river dar și un centru sportiv dedicat relaxării. Fiind o zonă puțin promovată, site-ul a evidențiat, prin arhitectură și content, nevoia valorificării oportunităților turistice locale aspect care, în cel mai scurt timp de la operaționalizarea site-ului, a generat un flux generos de clienți pentru beneficiarul locației.

În mare parte textele au fost culese, editate și personalizate de echipa noastră fiind oferite pentru aprobare clientului care a apreciat capacitatea noastră de creație. Pozele, deși au fost furnizate de client, au suportat activități complexe de editare de așa natură încât să se potrivească arhitecturii site-ului și mesajului promovat de acesta. Complementar, mai precizăm că logo-ul a fost realizat tot de echipa noastră împreună cu colaboratorii experimentați.

Separat de ce ne-am asumat la semnarea contractului, am dorit să venim cu plus valoare, sens în care am populat, prin documentare in house, categoria de blog cu știri relevante, de asemenea, original content, pentru a consolida notorietatea acestei platforme.

Noi nu realizăm doar site-uri, noi construim relații de prietenie cu dumneavoastră.

Vizitează proiectul
Published On: ianuarie 9, 2022By Categories: ,

Related projects

View all projects